Navn
AARHUS GYMNASIUM
Indsendt af AARHUS GYMNASIUM den
Varighed
3.00
Billede
Materialer
Visning på kort
Vis alternativ adresse
Navn på lokalitet
AARHUS GYMNASIUM, Tilst

Fra mikroorganismer til mad: 
Enzymer og deres rolle i fødevareproduktion

I bioteknologi beskæftiger vi os med teknologier, hvor der bruges levende organismer eller dele fra levende organismer til produktionsprocesser eller undersøgelser. Det kan eksempelvis 
være produktion af ost, is og meget andet.

Enzymer bruges i et væld af bioteknologiske sammenhænge, fx i produktionen af forskellige fødevarer. Vi arbejder med brugen af enzymer til fødevareproduktion både teoretisk og praktisk. 
Eleverne arbejder med fødevareproduktion i teori og praksis.

Eleverne får generel introduktion om enzymer og deres brug i fødevareproduktionen, samt hvordan disse enzymer kan produceres, blandt andet ved hjælp af gensplejsede mikroorganismer.

Gratis
Ja
Forløbstype
Overordnet målgruppe
Hele året
Ja
Email
lhje@aarhustech.dk
Pris
Enhed
Målgruppe
Formål
  • Eleven lærer at koble biologiske processer til anvendelser inden for bioteknolologi. 



 

Vis ikke på profil
Afbrudt
Skjul kontaktformular
Afbrudt
Adresse
Kileparken 25
8381 Tilst
Danmark