Varighed
              3.00
          Billede
              
Materialer
          Visning på kort
              Vis alternativ adresse
          Navn på lokalitet
              AARHUS GYMNASIUM, Tilst
          Fra mikroorganismer til mad: 
Enzymer og deres rolle i fødevareproduktion
I bioteknologi beskæftiger vi os med teknologier, hvor der bruges levende organismer eller dele fra levende organismer til produktionsprocesser eller undersøgelser. Det kan eksempelvis 
være produktion af ost, is og meget andet.
Enzymer bruges i et væld af bioteknologiske sammenhænge, fx i produktionen af forskellige fødevarer. Vi arbejder med brugen af enzymer til fødevareproduktion både teoretisk og praktisk. 
Eleverne arbejder med fødevareproduktion i teori og praksis.
Eleverne får generel introduktion om enzymer og deres brug i fødevareproduktionen, samt hvordan disse enzymer kan produceres, blandt andet ved hjælp af gensplejsede mikroorganismer.
Emneområde
          
      Gratis
              Ja
          Forløbstype
          
      Overordnet målgruppe
              
          Hele året
              Ja
          Email
              lhje@aarhustech.dk
          Pris
          Enhed
              
          Formål
              - Eleven lærer at koble biologiske processer til anvendelser inden for bioteknolologi.
 
 
Vis ikke i søgning
              Afbrudt
          Vis ikke på profil
              Afbrudt
          Adresse
              
                Kileparken
                        25
                            
                
                            8381
                                        Tilst
                    
                
            Danmark