Vi tilbyder:
Kendskab til bageriproduktion og konditoriproduktion.
Forventninger til praktikanten:
- Morgenfrisk
- Gå-på-mod
- Klar på mange spændende opgaver
- God fysik
Interesseområde
Email
gistrupbageri@ny-post.dk
Tlf.nr.
98 31 40 43
Vis ansøgningslink
Vis ikke
Billede
Materialer
Visning på kort
Vis udbyderadresse
Periode
Stort set alle uger er mulige
Mødetider
7.00- ca. 14.30
Huskeliste
Fornuftige sko som må blive beskidte. Vi har arbejdstøj i forskellige størrelser. Medbring evt. et bælte.
Beskrivelse af ansøgningsprocedure
Kontakt bagermester og butiksansvarlig, Jan og Gitte Haals, på telefon eller mail ved interesse i erhvervspraktikken.
Formål
Som praktikant i bageriet får du føling og kendskab til, hvordan det foregår i bageriet og konditoriet. Du får lov at få de forskellige opgaver "i hænderne", og er en del af den daglige produktion.
Vis ikke i søgning
Afbrudt
Vis ikke på profil
Afbrudt
Antal
1-2 praktikanter